Zdravý den Psyllium BIO 300g

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do
11.9.2024
195 Kč    
Kód produktu 1-21526010
Značka Zdravý den
Kategorie BIO
 

Psyllium BIO Zdravý den je pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.

Je skvělým zdrojem vlákniny, která napomáhá k řádnému vylučování nestrávených zbytků potravy z našeho organismu. Navozuje pocit sytosti.

SLOŽENÍ

obsahuje: 100% rozemleté osemení Jitrocele indického (Plantago ovata) v BIO kvalitě.

DÁVKOVÁNÍ

Užívejte 1-2 čajové lžičky (5-10g) 1-2x denně. Konzumujte nejlépe mezi jídly , případně 1/2 až 1 hodinu před jídlem.

Použití: prášek rozmíchejte nejméně ve 200ml tekutiny (voda, čaj, ovocná šťáva apod.) a ihned vypijte. Během dne zvyšte příjem tekutin, nejlépe vody, minimálně na 2 litry. Psyllium můžete přidávat do müsli, smoothie, dezertů, kaší a polévek.

Upozornění:

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu. Skladujte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 6 let, pro těhotné a kojící matky. 

Průměrné nutriční informace

ve 100 g v 1 dávce 5 g
Energetická hodnota 797 kJ (9%*) 39,85
Energetická hodnota 190 kCal (10%*) 9,5
Bílkoviny - proteiny 2 g (4%*) 0,1
Tuky 0,7 g (1%*) 0,04
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g (1%*) 0,01
Vláknina 92 g 4,6 g
Sůl 0,165 g (3%*) 0,01
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: