Expres Menu Boršč 330g
Popis
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Trvanlivost až 10 letSLOŽENÍ
obsahuje: hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí maso přední, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), zelí hlávkové, červená řepa sterilovaná (červená řepa, voda, ocet, cukr, sůl, aroma), vepřové maso (plec), smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), brambory, cukr, cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), citron, sůl kamenná, paprika mletá, bobkový list.
ZPŮSOB PŘÍPRAVY
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
SKLADOVÁNÍ
Skladujte při teplotě od +1 °C do + 30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Trvanlivé jídlo sterilované, bez konzervačních látek, dochucovadel a barviv. Vyrobeno v České republice.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Průměrné nutriční informace
ve 100 g | ||
---|---|---|
Energetická hodnota | 273,4 kJ (3%*) | |
Energetická hodnota | 65 kCal (3%*) | |
Bílkoviny - proteiny | 3,6 g (7%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 6,17 g (2%*) | |
z toho cukry | 3,3 g (4%*) | |
Tuky | 2,9 g (4%*) | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,03 g (5%*) | |
Vláknina | 0,34 g | |
Sůl | 0,9 g (15%*) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.