Grizly Pekanový krém 500g

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do
6.12.2024
388 Kč    
Kód produktu 1-17029119
Značka Grizly
Kategorie Nativní strava
 

Nasucho pražená pekanová jádra namletá do jemné konzistence, to je GRIZLY pekanový krém. Skvělý na kaši, palačinkách, vaflích nebo jen tak na lžičce.

Vlastnosti a výhody:

Lahodný krém GRIZLY 100% vyrobený z pekanových ořechů nejen skvěle chutná. Pekanový ořech je vzhledem podobný vlašskému, je však podlouhlejší, jemnější a sladší. Pekanový krém GRIZLY neobsahuje žádný přidaný cukr ani jiná dochucovadla nebo konzervanty. Dopřejte si lahodný zážitek, který si zamilujete !

SLOŽENÍ

obsahuje: Na sucho pražená jádra pekanových ořechů 100 %.

POUŽITÍ

100% krém z pekanových ořechů je výborný na kaši, do jogurtu, smoothie nebo palačinky s tvarohem. A jistě ho oceníte i jen tak samotný.

UPOZORNĚNÍ

Doporučujeme před konzumací důkladně promíchat, dojde tak ke spojení pevné a olejové složky. Olej na povrchu je přirozeným jevem. Pekanový krém má jinou konzistenci než ostatní ořechové krémy, je více tekutý. 

Průměrné nutriční informace

ve 100 g
Energetická hodnota 2889 kJ (34%*)
Energetická hodnota 691 kCal (35%*)
Bílkoviny - proteiny 9,2 g (18%*)
Sacharidy - uhlohydráty 13,9 g (5%*)
z toho cukry 4 g (4%*)
Tuky 72 g (103%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 6,2 g (31%*)
Sůl 0,01
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: