MMMASO MMMASO! 45g
Popis
MMMASOje energetický snack s vysokým obsahem nejkvalitnějších proteinů z hovězího masa.
Co musíme udělat, aby se z kvalitního masa stalo MMMASO?
Krátkou odpovědí pro ty, co nemají čas, je… Fermentace.
Pro ty, co si najdou ještě minutku, se podíváme na trochu historie, celý proces fermentace a hlavně benefity, které to přinese zákazníkům.
Samotná fermentace vznikla před stovkami let jako způsob uchování potravin a jejich ochrany před zkažením. V moderní historii se vědecky potvrdily výhody fermentovaných potravin, které naši předci znali z praxe.
Historický zlom nastal v roce 1919, kdy se objevily první patenty pro moderní fermentaci masných výrobků a následná desetiletí výzkumu tyto postupy zlepšovala.
Díky tomu už dnes fermentace neprobíhá stylem pokus - omyl, ale plně kontrolovaným postupem s využitím přírodní startovací kultury. Proces probíhá v přísně kontrolovaných podmínkách, kde se rozehraje spolupráce teploty, vlhkosti vzduchu a času.
Nejde to uspěchat, a proto nám výroba každého MMMASA zabere mnoho hodin, aby měly bakterie mléčného kvašení klid na práci.
Při fermentaci je také zaudíme kouřem z bukového dřeva.
Výsledkem je skvělá chuť a kvalita s dokonalým balancem fermentace a sušení.
Šťavnatý energetický snack z kvalitního českého hovězího masa, na který jsme opravdu hrdí!
Jaké benefity přináší fermentované MMMASO každému z nás?
Pro všechny je zdrojem velkého množství přírodních bílkovin, a umí tak dodat sílu a energii v každé situaci.
Dalším bonusem je původní účel fermentace - prodloužení trvanlivosti a odolnosti potravin.
Dosáhli jsme toho, že ti MMMASO vydrží minimálně 90 dní, a to klidně v batohu i ve 30 stupních.
Díky tomu bude MMMASO tvůj věrný společník doma nebo venku při práci, zábavě, sportu i cestách za dobrodružstvím.
Skvělé maso pro každý den.
S jakým masem pracujeme a jaká je naše filozofie?
Naše hovězí je výhradně z českých chovů.
Jsme řezníci hrdí na svou práci a vážíme si přírodních zdrojů, které zpracováváme.
Proto se snažíme využít ty nejlepší části zvířete a chovat se zodpovědně vzhledem k ekologické zátěži, která chov a výrobu provází.
Mezi krávou a býkem u nás neděláme rozdíl. Vždy jde o pečlivě vybrané maso té nejvyšší kvality.
SLOŽENÍ
obsahuje: Masný výrobek trvanlivý fermentovaný hovězí maso, jedlá sůl, přírodní koření, cukr, dextróza, startovací kultura konzervant: dusitan sodný
DÁVKOVÁNÍ
Užívejte podle potřeby.
UPOZORNĚNÍ
Trvanlivost minimálně 90 dní
Jde skladovat od 0 °C do +30 °C
Průměrné nutriční informace
ve 100 g | ||
---|---|---|
Energetická hodnota | 1356 kJ (16%*) | |
Energetická hodnota | 324 kCal (16%*) | |
Bílkoviny - proteiny | 38 g (76%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 8,2 g (3%*) | |
Tuky | 16 g (23%*) | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6,6 g (33%*) | |
Sůl | 2,9 g (48%*) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.