Czech Virus MPS-5 PRO protein 1000g + šťavnatá tyčinka ZDARMA
Popis
je vysoce kvalitní protein složený z 5-ti různých zdrojů bílkovin. Největší část tvoří syrovátkový koncentrát zpracovaný metodou CFM (Cross-Flow Microfiltration) a nativního mléčného proteinu (zdroj micelárního kaseinu). Zbytek tvoří směs CFM syrovátkového izolátu, hydrolyzovaný (naštěpený) syrovátkový koncentrát a vaječný albumin. Složení reflektuje aktuální studie pro nejideálnější složení proteinu pro maximální anabolismus. To vše navíc doplňují enzymy Tolerase™ L, Papain a Bromelain pro maximální využití bílkoviny a štěpení laktózy.
Nativní syrovátkový protein CFM [Koncentrát]
Metoda Cross Flow Microfiltration je mikrofiltrace se zkříženým tokem, která probíhá přes speciální keramické filtry, které propouštějí pouze syrovátkový protein bez dalších nežádoucích složek. Šetrně odděluje bílkoviny ze syrovátky od denaturovaných bílkovin, mléčného tuku a laktózy. Tímto způsobem si zachovává protein maximum bio-aktivních frakcí a má vysokou biologickou účinnost. Proces je naprosto bez chemie! Koncentrát nabízí maximální obsah cenných bioaktivních frakcí v proteinu.
Nativní mléčný protein [Micelární kasein]
Nativní mléčný protein je zdrojem micelárního kaseinu, který uvolňuje bílkovinu postupně (až několik hodin). Ze studií jasně vyplynulo, že je přídavek micelárního kaseinu k syrovátkovému proteinu velmi vhodný a tato kombinace je vhodná pro maximalizaci svalových přírůstků. Kasein je standardně znám jako bílkovina vhodná zejména na noc, podle studií je ale tato kombinace vhodná právě po tréninku pro maximální výsledky.
Nativní syrovátkový protein CFM [Izolát]
Izolát zpracovaný metodou CFM (metoda popsána výše) nabízí maximální množství bílkovin s téměř nulovým obsahem tuku a sacharidů.
Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny
Hydrolyzát není v tomto produktu přidán pro extrémně rychlou absorbci (jako je u Hydra zvykem), ale pro nastartování stimulace trávení bílkovin.
Vaječný albumin
Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein). Má vysokou biologickou hodnotu a nabízí kompletní profil esenciálních aminokyselin, kterými doplňuje spektrum tohoto blendu.
Přidané enzymy a skvělá chuť
Proteiny značky Czech Virus se vyznačují originalitou a inovacemi (například první použití probiotik v proteinech u CZ značek u Pure Elite CFM). Z tohoto důvodu jsme k blendu proteinů založeném na poznatcích ze studií přidali enzymy, které ještě více pomohou s maximální využitelností proteinu. Přidali jsme Tolerase™ L, Papain a Bromelain (více informací o jednotlivých enzymech níže). K tomu všemu je chuť velmi příjemná s očekávanou strukturou díky micelárnímu kaseinu.
Použité látky
CFM syrovátkový koncentrát (43% bílkovin produktu): Nejaktivnější forma syrovátkového proteinu. Vysoká biologická hodnota a rychlá vstřebatelnost.
Nativní mléčný protein (38% bílkovin produktu): Přírodní zdroj micelárního kaseinu a syrovátkového proteinu. Vyznačuje se postupným uvolňováním bílkovin.
CFM syrovátkový izolát (9% bílkovin produktu): Nejkoncentrovanější a nejčistší forma syrovátkové bílkoviny na trhu. Vysoký obsah bílkovin, minimum tuku a laktózy.
Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (5% bílkovin produktu): Naštěpená (předtrávená) bílkovina, která napomáhá stimulovat trávení bílkovin.
Vaječný albumin (5% bílkovin produktu): Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein).
Tolerase™ L: Enzym kyselé laktázy, který převádí laktózu na glukózu a galaktózu.
Papain: Papain je proteolytický enzym, obsažený především v papáji. Hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery.
Bromelain: Bromelain je enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko.
Další použité látky
Aroma (podle příchuti), prášek z bílé čokolády (příchuť Vanilla Ice Cream), odtučněný kakaový prášek (příchuť Chocolate Praline), chlorid sodný, sukralóza (sladidlo), xanthanová guma.
SLOŽENÍ
příchuť Vanilla Ice Cream: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), prášek z bílé čokolády (sukróza, kakaové máslo, mléčný prášek), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™? L).
příchuť Chocolate Praline: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Odtučněný kakaový prášek, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™? L).
DÁVKOVÁNÍ
Rozmíchejte 1 dávku (30 gramů) v 300 ml vody nebo nízkotučného mléka. Použijte mixér nebo šejkr. V závislosti na denní potřebě bílkovin užívejte 2-3 dávky denně.
Upozornění:
Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.
Průměrné nutriční informace chocolate praline
ve 100 g | v 1 dávce 30 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1564 kJ (19%*) | 469,2 kJ (6%*) |
Energetická hodnota | 372 kCal (19%*) | 111,6 kCal (6%*) |
Bílkoviny - proteiny | 73 g (146%*) | 21,9 g (44%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 7 g (3%*) | 2,1 g (1%*) |
z toho cukry | 7 g (8%*) | 2,1 g (2%*) |
Tuky | 5,7 g (8%*) | 1,71 g (2%*) |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,7 g (14%*) | 0,81 |
Sůl | 1,44 g (24%*) | 0,43 |
Aminokyselinové spektrum chocolate praline
ve 100 g | v 1 dávce 30 g | |
---|---|---|
Alanine | 4,1 % | 1,23 % |
Arginine | 2,8 % | 0,84 % |
L-Aspartic Acid | 9 % | 2,7 % |
Cysteine | 1,5 % | 0,45 % |
Glutamic Acid | 19,2 % | 5,76 % |
Glycine | 1,6 % | 0,48 % |
Histidine | 2,3 % | 0,69 % |
Isoleucine | 5,7 % | 1,71 % |
Leucine | 10,1 % | 3,03 % |
Lysine | 8,7 % | 2,61 % |
Methionine | 2,4 % | 0,72 % |
Phenylalanine | 3,9 % | 1,17 % |
Proline | 7,5 % | 2,25 % |
Serine | 4,8 % | 1,44 % |
Threonine | 5,5 % | 1,65 % |
Tryptophan | 1,5 % | 0,45 % |
Tyrosine | 3,8 % | 1,14 % |
Valine | 6 % | 1,8 % |
Ostatní a speciální doplňky chocolate praline
ve 100 g | v 1 dávce 30 g | |
---|---|---|
DigeZyme trávicí enzymy | 84 mg | 25,2 mg |
Průměrné nutriční informace vanilla ice cream
ve 100 g | v 1 dávce 30 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1564 kJ (19%*) | 469,2 kJ (6%*) |
Energetická hodnota | 372 kCal (19%*) | 111,6 kCal (6%*) |
Bílkoviny - proteiny | 73 g (146%*) | 21,9 g (44%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 7 g (3%*) | 2,1 g (1%*) |
z toho cukry | 7 g (8%*) | 2,1 g (2%*) |
Tuky | 5,7 g (8%*) | 1,71 g (2%*) |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,7 g (14%*) | 0,81 |
Sůl | 1,44 g (24%*) | 0,43 |
Aminokyselinové spektrum vanilla ice cream
ve 100 g | v 1 dávce 30 g | |
---|---|---|
Alanine | 4,1 % | 1,23 % |
Arginine | 2,8 % | 0,84 % |
L-Aspartic Acid | 9 % | 2,7 % |
Cysteine | 1,5 % | 0,45 % |
Glutamic Acid | 19,2 % | 5,76 % |
Glycine | 1,6 % | 0,48 % |
Histidine | 2,3 % | 0,69 % |
Isoleucine | 5,7 % | 1,71 % |
Leucine | 10,1 % | 3,03 % |
Lysine | 8,7 % | 2,61 % |
Methionine | 2,4 % | 0,72 % |
Phenylalanine | 3,9 % | 1,17 % |
Proline | 7,5 % | 2,25 % |
Serine | 4,8 % | 1,44 % |
Threonine | 5,5 % | 1,65 % |
Tryptophan | 1,5 % | 0,45 % |
Tyrosine | 3,8 % | 1,14 % |
Valine | 6 % | 1,8 % |
Ostatní a speciální doplňky vanilla ice cream
ve 100 g | v 1 dávce 30 g | |
---|---|---|
DigeZyme trávicí enzymy | 84 mg | 25,2 mg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.