Reflex Nutrition 100% Native Whey Protein 1800g + šťavnatá tyčinka ZDARMA
Popis
100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100% proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka.
Hlavní benefity produktu:
- 100% proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
- 80 g bílkoviny na 100g!
- Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6g BCAA na 1 dávku (35g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
- Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC®
- Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku
- Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
- Čistá a přirozená chuť
100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!
Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:
Vyšší obsah aminokyselin
Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu.
Přátelské bakterie DUOLAC®
Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.
Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Se sladidly.
SLOŽENÍ
obsahuje: Nativní syrovátkový koncentrát (60 %), Nativní syrovátkový izolát (35 %), aroma, kakaový prášek (pouze u příchutě chocolate perfection), zahušťovadlo karboxylmethyl celulóza, sladidlo sukralóza, barvivo (betanin - pouze u příchutě strawberries & cream), barvivo (beta karoten – pouze u příchutě vanilla ice cream), sladidlo steviol-glykosidy, LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus).
DÁVKOVÁNÍ
Rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka) s 250 ml vody nebo v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně.
Průměrné nutriční informace čokoláda
ve 100 g | v 1 dávce 35 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1513 kJ (18%*) | 529,55 kJ (6%*) |
Energetická hodnota | 356 kCal (18%*) | 124,6 kCal (6%*) |
Bílkoviny - proteiny | 80 g (160%*) | 28 g (56%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 6,1 g (2%*) | 2,14 g (1%*) |
z toho cukry | 2,2 g (2%*) | 0,77 |
Tuky | 1 g (1%*) | 0,35 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g (3%*) | 0,21 |
Vláknina | 1,5 g | 0,53 g |
Sůl | 0,45 g (8%*) | 0,16 |
Aminokyselinové spektrum čokoláda
ve 100 g | v 1 dávce 35 g | |
---|---|---|
Kyselina as<b>para</b>gová | 10268 mg | 3593,8 mg |
Kyselina glutamová | 17652 mg | 6178,2 mg |
Alanin | 4322 mg | 1512,7 mg |
Arginin | 2677 mg | 936,95 mg |
Cystein | 2468 mg | 863,8 mg |
Fenylalanin | 3847 mg | 1346,45 mg |
Histidin | 2153 mg | 753,55 mg |
Isoleucin | 5320 mg | 1862 mg |
Glycin | 1801 mg | 630,35 mg |
Leucin | 11717 mg | 4100,95 mg |
Prolin | 5701 mg | 1995,35 mg |
Serin | 4477 mg | 1566,95 mg |
Threonin | 4850 mg | 1697,5 mg |
Lysin | 9200 mg | 3220 mg |
Methionin | 2394 mg | 837,9 mg |
Tryptofan | 2108 mg | 737,8 mg |
Tyrosin | 3888 mg | 1360,8 mg |
Valin | 5378 mg | 1882,3 mg |
Ostatní a speciální doplňky čokoláda
ve 100 g | v 1 dávce 35 g | |
---|---|---|
Bifidobacterium Bifidum | 600000000 MO | 210000000 MO |
Lactobacillus Rhamnosus | 600000000 MO | 210000000 MO |
Lactobacillus Acidophilus | 600000000 MO | 210000000 MO |
Průměrné nutriční informace vanilka
ve 100 g | v 1 dávce 35 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1518 kJ (18%*) | 531,3 kJ (6%*) |
Energetická hodnota | 358 kCal (18%*) | 125,3 kCal (6%*) |
Bílkoviny - proteiny | 80 g (160%*) | 28 g (56%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 7,5 g (3%*) | 2,63 g (1%*) |
z toho cukry | 2,9 g (3%*) | 1,02 g (1%*) |
Tuky | 0,7 g (1%*) | 0,25 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g (2%*) | 0,11 |
Vláknina | 0,6 g | 0,21 g |
Sůl | 0,45 g (8%*) | 0,16 |
Aminokyselinové spektrum vanilka
ve 100 g | v 1 dávce 35 g | |
---|---|---|
Kyselina as<b>para</b>gová | 10268 mg | 3593,8 mg |
Kyselina glutamová | 17652 mg | 6178,2 mg |
Alanin | 4322 mg | 1512,7 mg |
Arginin | 2677 mg | 936,95 mg |
Cystein | 2468 mg | 863,8 mg |
Fenylalanin | 3847 mg | 1346,45 mg |
Histidin | 2153 mg | 753,55 mg |
Isoleucin | 5320 mg | 1862 mg |
Glycin | 1801 mg | 630,35 mg |
Leucin | 11717 mg | 4100,95 mg |
Prolin | 5701 mg | 1995,35 mg |
Serin | 4477 mg | 1566,95 mg |
Threonin | 4850 mg | 1697,5 mg |
Lysin | 9200 mg | 3220 mg |
Methionin | 2394 mg | 837,9 mg |
Tryptofan | 2108 mg | 737,8 mg |
Tyrosin | 3888 mg | 1360,8 mg |
Valin | 5378 mg | 1882,3 mg |
Ostatní a speciální doplňky vanilka
ve 100 g | v 1 dávce 35 g | |
---|---|---|
Bifidobacterium Bifidum | 600000000 MO | 210000000 MO |
Lactobacillus Rhamnosus | 600000000 MO | 210000000 MO |
Lactobacillus Acidophilus | 600000000 MO | 210000000 MO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.