Reflex Nutrition 3D Protein 1800g + šťavnatá tyčinka ZDARMA
Popis
Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!
3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 80% obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.
Hlavní benefity produktu:
- Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10
- Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá
- 80% obsah bílkoviny u všech příchutí
- Obsah tří typů přátelských probiotik
- Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota
45% Nativní syrovátkový protein
Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.
U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.
Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu než běžný syrovátkový protein.
45% Micelární kasein
Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.
10% Izolát vaječné bílkoviny
Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.
Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.
Srovnání % obsahu bílkoviny u 3D Proteinu a dvou proteinů jiných značek:
Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Se sladidly.
SLOŽENÍ
obsahuje: koncentrát mléčné bílkoviny (96 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, kakaový prášek (2,5 %) (pouze u příchutě chocolate perfection), zahušťovadlo karboxylmethyl celulóza, barvivo betanin (pouze u příchutě strawberries & cream), sladidla sukralóza, steviol-glykosidy, barvivo beta karoten (pouze u příchutě vanilla ice cream), LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
DÁVKOVÁNÍ
Rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně.
Průměrné nutriční informace čokoláda
ve 100 g | v 1 dávce 35 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1460 kJ (17%*) | 511 kJ (6%*) |
Energetická hodnota | 344 kCal (17%*) | 120,4 kCal (6%*) |
Bílkoviny - proteiny | 77 g (154%*) | 26,95 g (54%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 5,5 g (2%*) | 1,93 g (1%*) |
z toho cukry | 2 g (2%*) | 0,7 |
Tuky | 1 g (1%*) | 0,35 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g (3%*) | 0,21 |
Vláknina | 2,5 g | 0,88 g |
Sůl | 0,85 g (14%*) | 0,3 |
Ostatní a speciální doplňky čokoláda
ve 100 g | v 1 dávce 35 g | |
---|---|---|
Bifidobacterium Bifidum | 600000000 MO | 210000000 MO |
Lactobacillus Rhamnosus | 600000000 MO | 210000000 MO |
Lactobacillus Acidophilus | 600000000 MO | 210000000 MO |
Průměrné nutriční informace vanilka
ve 100 g | v 1 dávce 35 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1475 kJ (18%*) | 516,25 kJ (6%*) |
Energetická hodnota | 347 kCal (17%*) | 121,45 kCal (6%*) |
Bílkoviny - proteiny | 78 g (156%*) | 27,3 g (55%*) |
Sacharidy - uhlohydráty | 6,5 g (3%*) | 2,28 g (1%*) |
z toho cukry | 2,5 g (3%*) | 0,88 |
Tuky | 0,6 g (1%*) | 0,21 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g (2%*) | 0,14 |
Vláknina | 2 g | 0,7 g |
Sůl | 0,95 g (16%*) | 0,33 |
Ostatní a speciální doplňky vanilka
ve 100 g | v 1 dávce 35 g | |
---|---|---|
Bifidobacterium Bifidum | 600000000 MO | 210000000 MO |
Lactobacillus Rhamnosus | 600000000 MO | 210000000 MO |
Lactobacillus Acidophilus | 600000000 MO | 210000000 MO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.