DOPRAVA OD 500,- ZDARMA AKCE

Reflex Nutrition 3D Protein 1800g + šťavnatá tyčinka ZDARMA

Neohodnoceno
 
DÁREK ZDARMA Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 2
 
1 503 Kč
Značka Reflex Nutrition
Kategorie Proteiny na růst svalů
Zvolte variantu
Reflex Nutrition 3D Protein 1800g  + šťavnatá tyčinka ZDARMA Kód produktu 1-10102022_COKOLADA Varianta: čokoláda Skladem (100 ks)
Můžeme doručit do: 26.11.2024
1 503 Kč
   
Reflex Nutrition 3D Protein 1800g  + šťavnatá tyčinka ZDARMA Kód produktu 1-10102022_VANILKA Varianta: vanilka Skladem (100 ks)
Můžeme doručit do: 26.11.2024
1 503 Kč
   
 

Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!

3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 80% obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.

Hlavní benefity produktu:

  • Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10
  • Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá
  • 80% obsah bílkoviny u všech příchutí
  • Obsah tří typů přátelských probiotik
  • Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota

45% Nativní syrovátkový protein

Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.

U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.

Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu než běžný syrovátkový protein.

45% Micelární kasein

Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.

10% Izolát vaječné bílkoviny

Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.

Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria

3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.

Srovnání % obsahu bílkoviny u 3D Proteinu a dvou proteinů jiných značek:

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Se sladidly.

SLOŽENÍ

obsahuje: koncentrát mléčné bílkoviny (96 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, kakaový prášek (2,5 %) (pouze u příchutě chocolate perfection), zahušťovadlo karboxylmethyl celulóza, barvivo betanin (pouze u příchutě strawberries & cream), sladidla sukralóza, steviol-glykosidy, barvivo beta karoten (pouze u příchutě vanilla ice cream), LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.

DÁVKOVÁNÍ

Rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně.

Průměrné nutriční informace čokoláda

ve 100 g v 1 dávce 35 g
Energetická hodnota 1460 kJ (17%*) 511 kJ (6%*)
Energetická hodnota 344 kCal (17%*) 120,4 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 77 g (154%*) 26,95 g (54%*)
Sacharidy - uhlohydráty 5,5 g (2%*) 1,93 g (1%*)
z toho cukry 2 g (2%*) 0,7
Tuky 1 g (1%*) 0,35
z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g (3%*) 0,21
Vláknina 2,5 g 0,88 g
Sůl 0,85 g (14%*) 0,3

Ostatní a speciální doplňky čokoláda

ve 100 g v 1 dávce 35 g
Bifidobacterium Bifidum 600000000 MO 210000000 MO
Lactobacillus Rhamnosus 600000000 MO 210000000 MO
Lactobacillus Acidophilus 600000000 MO 210000000 MO

Průměrné nutriční informace vanilka

ve 100 g v 1 dávce 35 g
Energetická hodnota 1475 kJ (18%*) 516,25 kJ (6%*)
Energetická hodnota 347 kCal (17%*) 121,45 kCal (6%*)
Bílkoviny - proteiny 78 g (156%*) 27,3 g (55%*)
Sacharidy - uhlohydráty 6,5 g (3%*) 2,28 g (1%*)
z toho cukry 2,5 g (3%*) 0,88
Tuky 0,6 g (1%*) 0,21
z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g (2%*) 0,14
Vláknina 2 g 0,7 g
Sůl 0,95 g (16%*) 0,33

Ostatní a speciální doplňky vanilka

ve 100 g v 1 dávce 35 g
Bifidobacterium Bifidum 600000000 MO 210000000 MO
Lactobacillus Rhamnosus 600000000 MO 210000000 MO
Lactobacillus Acidophilus 600000000 MO 210000000 MO
S oblibou používají: běžná populace rekreační sportovci siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.) silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, ragby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.) vytrvalostní sportovci (běhy, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.) Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt uložte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Obrázek je pouze ilustrativní a pro představu, nemusí vyobrazovat aktuálně dostupnou variantu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: